agenti-hudby-a-tance-elite-beat-agents-na-ds
Novinka Agenti hudby a tance: Elite Beat Agents na DS

Agenti hudby a tance: Elite Beat Agents na DS

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

12. 5. 2006 13:37
Reklama

Každý zná speciální jednotky a agentury jako FBI nebo CIA. Jen málokdo má ale tušení o naprosto speciální, exkluzivní společnosti výjimečných s kódovým označením Elite Beat Agents. Banda chlápků, co jsou tak neuvěřitelně cool, že se i Kotkovi s Mádlem podlamují kolena, vedená ex-CIA agentem Kahnem, sleduje svět a kdykoliv uslyší volání o pomoc, vyrazí a svým cílům pomáhají hudbou a tancem. Taková performance vlije hned novou krev do žil, panečku.

Střelený příběh je základem pro rytmickou hudební DS hru. Na horním displeji handheldu se vždy bude odehrávat příslušná scéna doprovázená hudbou. Na spodní budou hráči ťukat pokud možno do rytmu a čím lépe se jim to bude dařit, tím spíše dosáhnout agenti EBA svého cíle. Příslibem je řada komických a absurdních situací - zachraňování zatoulaného pejsánka elitním komandem bude patřit ještě k těm normálnějším.

Stylová arkáda by měla vyjít v posledním čtvrtletí letošního roku, zatím je k dispozici několik prvních screenshotů a půlminutové prezentační video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama