novy-mario-lame-rekordy-jaka-ho-ceka-budoucnost
Novinka Nový Mario láme rekordy. Jaká ho čeká budoucnost?

Nový Mario láme rekordy. Jaká ho čeká budoucnost?

sleepless.

sleepless.

24. 6. 2006 10:28
Reklama

Prodejnost akční arkády New Super Mario Bros. dělá společnosti Nintendo obrovskou radost. Od 15. května, kdy se hra začala prodávat v severní Americe, se jí prodalo přes půl milionu kopií. Obrazně řečeno to znamená, že se další kopie New Super Mario Bros. prodá každých 20 minut. Pro Nintendo je to však teprve začátek a prodeje se časem zcela jistě přehoupnou přes hranici 1 milionu prodaných kusů. Výrazně by k tomu měly přispět prodeje z Evropy, kde se New Super Mario Bros. začne prodávat až 30. června.

Co však bude dál. Jakého Mario titulu se majitelé DSka dočkají v následujících letech? Jistou nápovědu poskytl v rozhovoru pro GameDaily během E3 2006 Takashi Tezuka, což je pravá ruka Shigeru Miyamota. Na dotaz, jestli se majitelé DSka dočkají do budoucna dalšího 3D Mario titulu ve stylu Super Mario 64 DS, se Tezuka jen pousmál a prohlásil, že by na takovém titulu moc rád pracoval a že nic víc nemůže prozradit. Jinak řečeno, další 3D Mario titul pro DS už je tak nějak v plánu, nebo se dokonce vyvíjí. Než se jej majitelé DS dočkají, tak jim bude v průběhu následujících měsíců k dispozici spousta jiných, také zajímavých titulů.

Nejvíce se DSkáři těší asi na akční RPG adventure The Legend of Zelda: Phantom Hourglass, která bude na The Legend of Zelda: The Wind Waker z Gamecube navazovat nejenom příběhem, ale i cel-shadovaným zpracováním, které ve své době vyvolalo velmi smíšené reakce. Důvodem, proč se spol. Nintendo rozhodla zariskovat a zkusit hráčům cel-shadovaného Linka nabídnou ještě jednou, bylo přání tvůrců Wind Wakera pro Gamecube, kteří si prostě cel-shadovanou grafiku zamilovali a chtěli ji ještě někde využít. Tak se prý zhruba před 2 roky objevil na E3 2004 nápad, zkusit cel-shadovaného Linka prosadit do nového Zelda titulu na DS. Nápad se nakonec ujal a výsledkem bylo zahájení vývoje The Legend of Zelda: Phantom Hourglass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama