info-a-screeny-madden-nfl-07-pga-tour-07
Novinka Info a screeny - Madden NFL 07, PGA Tour 07

Info a screeny - Madden NFL 07, PGA Tour 07

sleepless.

sleepless.

13. 7. 2006 11:47
Reklama

Společnost Electronic Arts pokračuje v představování nových her, respektive zveřejňování prvních informací a také obrázků z her již představených. Tentokrát se podíváme co nabídnou titulu Madden NFL 07 a Tiger Woods PGA Tour 07. K dispozici jsou základní informace a obrázky.

Tiger Woods PGA Tour 07 bude, stejně jako minulé ročníky, realistickou golfovou simulací, které nebude chybět nic co dělá golf golfem. Oproti minulým ročníkům se mohou hráči těšit na lépe zpracované publikum, které bude daleko živější a stane se nedílnou součástí každé hry, tak jak je tomu ve skutečnosti. K dispozici bude více než 50 (skutečných i fiktivních, starých i nových) golfových areálů (například Firestone Country Club, Glen Abbey, Princeville, Spyglass Hill, St Andrews, Bandon Dunes, Bethpage Black, Pinehurst #2, Cog Hill, Riviera Fancourt Links, Central Park a další), široká nabídka herních módů (Match Play, Battle Golf, 21, OneBall) a tradiční sestava známých golfistů (Tiger Woods, John Daly, Vijay Singh, Ian Poulter, Michael Campbell, Annika Sorenstam ). Specialitou PSP verze je možnost hrát kdekoli i na cestách a výhodou next-gen verzí je dvojnásobné množství obsahu a použití speciální UCAP technologie pro realistické pohyby i mimiku. Hra vyjde v říjnu ve verzi pro PS2, PSP, Xbox 360 a Xbox. Ještě před koncem roku pak hra vyjde ještě na PS3. První screeny z Xbox 360 verze jsou k vidění tady a obrázky z PSP verze najdou zájemci zde.

Madden NFL 07 se bude od předešlých titulů v této (v USA) populární sérii lišit zejména vylepšeným audiovizuálním zpracováním, upraveným ovládáním, které hráčům poskytne daleko větší možnosti týkající se řešení herních situací a chybět nebude ani komplexnější kariérní mód. Ukázky z PSP verze jsou k vidění tady, z DS verze zde a nové screeny z Xbox 360 verze čekají na zájemce za tímto odkazem.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama