zelda-phantom-hourglass-az-na-konci-r-2007
Novinka Zelda: Phantom Hourglass až na konci r. 2007?

Zelda: Phantom Hourglass až na konci r. 2007?

sleepless.

sleepless.

11. 12. 2006 15:38
Reklama

Během GDC 2006 poprvé presentovaný DS titul The Legend of Zelda: Phantom Hourglass měl původně vyjít už na konci tohoto roku, takže někdy v těchto dnech nejpozději. Pak se však, po mírně bezkrevné presentaci hry na E3 2006, objevila informace, podle níž bylo vydání hry odsunuto z konce roku 2006 na začátek roku 2007. Tato informace byla později společností Nintendo potvrzena. Hráčům to zas tak nevadilo a nevadí, protože mají momentálně k dispozici novou Zeldu pro Gamecube a Wii.

Možná už jim však bude vadit, že The Legend of Zelda: Phantom Hourglass zřejmě nevyjde na začátku roku 2007, ale až na jeho samotném konci. Tato informace, s níž ve svém posledním čísle přispěchal americký magazín Game Informer, zatím nebyla a ještě nějaký ten týden zcela určitě nebude oficiálně potvrzena. Není tedy třeba hned skládat zbraně a propadat zbytečným depresím z rok trvajícího čekání. Šance, že se informace o posunu termínu vydání ukáže jako pravdivá, je však docela vysoká. Podle Game Informeru stojí za prodlouženým vývojem hry rozhodnutí přepracovat několik základních prvků hry, což je vzhledem k neodladěnosti E3 2006 verze docela logické. Uvidíme jak se k celé věci postaví společnosti Nintendo.

Rovněž v posledním čísle magazínu Game Informer se pak objevila informace o tom, že už více než rok probíhá vývoj první konzolové Zeldy určené výhradně pro Wii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama