nove-informace-o-sim-city-ds
Novinka Nové informace o Sim City DS

Nové informace o Sim City DS

sleepless.

sleepless.

5. 1. 2007 15:22
Reklama

Majitelé handheldu DS v Japonsku se mají a mají se hodně. Jako první se dostanou k DS verzi budovatelsko-ekonomické strategie Theme Park a to samé platí i o DS verzi, taktéž budovatelsko-ekonomické strategie, Sim City DS. První zmínka o tom, že se známá série od Maxisu podívá na handheld od Nintenda, padla už v průběhu minulého roku, kdy jsme se také dozvěděli, že půjde o hodně upravený remake Sim City 3000. Věřte nebo ne, ale hráči v Japonsku se své verze Sim City DS dočkají už za pár týdnů, konkrétně 22. února.

Tvrdí to magazín Famitsu, z něhož pochází i několik málo scanů, na nichž jsou vidět záběry ze hry. Konkrétně jde o ukázky Santa Clause projíždějícího městem a rozdávajícího dárky, které bude hráč sbírat stylusem a bude za to blíže neurčeným způsobem honorován. Příjezd Santy je však jen jednou z mnoha zpestřujících událostí, které na hráče v Sim City DS čekají. Jinak se budou samozřejmě věnovat stavění, budování, balancování rozpočtu a tak podobně.

Hra nabídne podporu Wi-Fi (možná i v nějaké formě multiplayeru), bude komplet ovladatelná s pomocí stylusu a donutí hráče využívat i mikrofonu, například k hašení požárů. Ve hře budou samozřejmě i poradci, přičemž jedním z nich bude i sám Will Wright. Ten je ostatně vidět i na několika obrázcích, kde vypadá s prominutím jako jeden z nevětších šílenců a diktátorů minulého století. Určitě uhodnete koho myslím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama