inis-chysta-druhy-ouendan
Novinka iNiS chystá druhý Ouendan!

iNiS chystá druhý Ouendan!

sleepless.

sleepless.

21. 2. 2007 12:10
Reklama

Hudebně-tytmický DS titul Osu! Tatakae! Ouendan od týmu, nebo jen zkráceně Ouendan, sice byl doma v Japonsku docela úspěšný, ale nesmrtelnost mu zajistili až fanoušci z Evropy a severní Ameriky, kteří z této hry udělali import kult. Ouendan lze hrát i bez znalosti japonštiny, aniž by to jakkoli narušovalo zážitek ze hry. On totiž příběh na pozadí není až tak důležitý a navíc k jeho odhalení stačí artworky.

Na základě fantastické odezvy hráčů ze západu se společnost Nintendo rozhodla vydat Ouendan v trochu změněné podobě a pod jiným názvem i v sev. Americe a Evropě. Hra se jmenuje Elite Beat Agents, koncepčně je zcela stejná jako Ouendan, jen obsahuje jiný set licencovaných skladeb (původní J-Rock/Pop skladby v Jap. Verzi byli přeci jenom lepší) jiný příběh a upravenou obtížnost. EBA potkal v sev. Americe velký úspěch, kterého se snad hra dočká i v Evropě, kde vyjde až létě.

Tou dobou už se však hráči v Japonsku a majitelé DS na západě, co se nebojí importu z jiných teritorií, budou neskutečně těšit na pokračování původního Ouendanu, které se jmenuje Moero! Nekketsu Rhythm Tamashii Osu! Tatakae! Ouendan 2 a vyjde ještě letos (v Japonsku logicky). Konkrétní informace o hře, respektive o případných změnách oproti originálu, zatím nejsou k dispozici – až na jednu. Hra bude podporovat multiplayer až pro 4 hráče, což zní docela výživně. Doufejme, že se brzy objeví nějaké konkrétní info – hlavně o písničkách, které budou ve hře k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama