ds-guitar-na-zapad-jako-jam-sessions
Novinka DS Guitar na západ jako Jam Sessions

DS Guitar na západ jako Jam Sessions

sleepless.

sleepless.

10. 3. 2007 09:04
Reklama

Na konci minulého roku jsme se jen tak letmo zmínili o japonském titulu DS Guitar (Hiite Utaeru DS Guitar M-06), což je hra/simulátor hry na kytaru. Litovali jsme tehdy, že je k dostání pouze v Japonsku, protože se nám jevil navýsost zajímavě. A nebyli jsme sami koho tento titul zaujal. Upoutal totiž pozornost společnosti Ubisoft, která se jej rozhodla lokalizovat, trošku upravit a vydat i na západě pod názvem Jam Sessions.

Hra by měla v USA a v Evropě vyjít letos v létě a podle Ubisoftu jde vlastně o jakousi kapesní kytaru. Základem Jam Sessions je brnkání na struny virtuální kytary, což bude hráč provádět na dotykovém displayi s pomocí ruky, nebo stylusu. K dispozici přitom budou zvuky několika druhů akustických i elektrických kytar, které bude hráč vyluzovat ve třech módech. Základním módem je Tutorial, v němž se bude hráč učit zacházet s hrou. V Performance módu hráč převezme roli kytaristy a zahraje si po boku kapely celou řadu skladeb od známých skupin. No a nakonec je tu Free-Play mód, v němž si bude hráč moci dělat vyloženě cokoli se mu zlíbí.

Jednou z nejužitečnějších nových (v původní JPN verzi nebyla) funkcí hry je možnost nahrát si vlastní výkon, což z Jam Sessions činí dle Ubisoftu ideální nástroj pro zaznamenávání hudebních nápadů. Hráč si bude v Jam Sessions moci nastavit celou řadu prvků včetně doprovodu a svojí produkci bude moci prezentovat nahlas, když k DSku připojí skrze port na sluchátka externí reprák. Docela se na Jam Sessions těšíme a pokud jste na tom stejně, tak si na této stránce můžete na několika ukázkových videích prohlédnout, jak vlastně hraní na DS kytaru vypadá a zní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama