hlasova-komunikace-v-pokemon-diamond-pearl
Novinka Hlasová komunikace v Pokémon Diamond/Pearl

Hlasová komunikace v Pokémon Diamond/Pearl

sleepless.

sleepless.

16. 3. 2007 10:06
Reklama

Chystaná dvojice DS titulů Pokémon Diamond a Pokémon Pearl by měla být počátkem nové éry celé Pokémon série, jejíž popularita už sice není taková, jako na přelomu století, ale pořád se dá označit za obrovskou. Svědčí o tom neuvěřitelné prodeje obou výše zmíněných her doma v Japonsku, které se budou podle všeho opakovat i po vydání hry v severní Americe a Evropě.

Každopádně, teď se tu nebudeme zaobírat popularitou Pokémon série, ale docela užitečnou funkcí, které se dočkají oba dva výše zmíněné tituly Pokémon Diamond a Pokémon Pearl. Ty totiž kromě 380 původních a 100 nových Pokémonů, nebo možnosti importovat (po splnění určitých podmínek) Pokémony z předchozích GBA titulů, nabídnou i plnohodnotnou podporu hlasové komunikace při hraní online multiplayeru.

Pokémon Diamond a Pokémon Pearl podporují službu Wi-Fi Connection, skrze níž si mohou hráči vyměňovat Pokémony, nebo spolu bojovat. No a právě před bitvou, v jejím průběhu, ale i po ní spolu budou hráči moci normálně hovořit díky zabudovanému mikrofonu. Kvalita komunikace bude podle všechno hodně prachbídná, ale pokud bude rozumět tomu, co ten druhý říká, tak na tom nezáleží.

Pro hráče, kteří možnosti hlasové komunikace hodlají využít, je pak určen speciální headset, který samozřejmě není zadarmo, ale to dneska není nic. Není snad třeba dodávat, že pro možnost komunikace se soupeřem je třeba zadat jeho kód. Ovšem bez toho, aby si je hráči poslali už předem, by spolu vlastně ani nemohli hrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama