ds-headset-ano-externi-hdd-pro-wii-zatim-ne
Novinka DS headset ano, externí HDD pro Wii (zatím) ne

DS headset ano, externí HDD pro Wii (zatím) ne

sleepless.

sleepless.

19. 3. 2007 13:11
Reklama

Spekulace o tom, že společnost Nintendo chystá pro konzoli Wii externí pevný disk, které začal šířit japonský magazín Gamelabo, jsou podle vyjádření mluvčího britské divize Nintenda, úplně mimo. Jde prý o fámy a spekulace v tom nejzákladnějším slova smyslu. Magazín Gamelabo přitom přišel s informací, že byl externí pevný disk pro Wii prezentován vedením japonského Nintenda na speciální akci pro partnery.

Pevný disk by se přitom majitelům Wii náramně hodil. Hlavně tedy těm, co ve velkém nakupují tituly z Virtual Console, které sice nejsou velké, ale když se jich nashromáždí víc, tak se oněch 512 MB, které má každý uživatel Wii k dispozici, rychle zaplní. Do budoucna se tedy dá počítat s tím, že Nintendo s možností ukládání oficiálního obsahu na externí disk přijde.

Potvrzeno naopak je, že se majitelé DSka, zatím jenom v severní Americe, dočkají 23. dubna oficiálního DS headsetu, která vyjde zároveň s dvojicí titulů Pokémon Diamond/Pearl. Jak už jsem vás totiž informovali, tak právě tyto dva tituly nabídnou podporu hlasové komunikace v online multiplayeru skrze Wi-Fi Connection. Tu sice bude možné provozovat i s použitím zabudovaného mikrofonu v DS, ale s headsetem se bude komunikovat a hrát zároveň přeci jenom lépe. DS headset by měl zájemce stát necelých 15 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama