predstaveni-race-driver-create-and-race-pro-ds
Novinka Představení Race Driver: Create and Race pro DS

Představení Race Driver: Create and Race pro DS

sleepless.

sleepless.

18. 4. 2007 14:48
Reklama

Závodní série TOCA aka Race Driver se v průběhu svého života podívala na celou řadu platforem, ale na platformě od Nintenda se objevila pouze dvakrát. Poprvé v roce 2000, kdy na GameBoy Color vyšel titul TOCA Touring Car Championship a pak až v roce 2003 s titulem TOCA World Touring Cars pro GBA. Jinak se společnost Codemasters vydávání TOCA/Race Drive titulů na konzolích i handheldech od Nintenda vyhýbala jako čert kříži. V poslední se však situace začíná měnit. Spol. Codemasters už nemá k Nintendo platformám obecně tak velký odpor, což nejlépe dokumentuje právě ohlášený titul Race Driver: Create and Race pro handheld DS, který pro Codies vyvíjí skotský tým Firebrand Games.

Race Driver: Create and Race je závodní titul navržený přímo na míru handheldu DS, který hráčům nabídne možnost závodit v několika tradičních módech v 25, podle skutečných předloh vytvořených, vozech (mmj. Koenig GT, AMG Mercedes C Klasse DTM, Chevrolet Silverado Truck) na 32 okruzích, které taktéž odpovídají reálným předlohám.

Hlavním prvkem hry je však editor tratí, který hráčům nabízí možnost skládat si velmi jednoduchým způsobem z předpřipravených bloků tratě dle svých vlastních představ. Takto vytvořené tratě pak může hráč používat pro vlastní potřebu v singleplayer kláních proti AI soupeřům, ale může na nich závodit v online i místním multiplayeru až proti 4 živým hráčům. Race Driver: Create and Race navíc podporuje sdílený multiplayer z jedné kartridže, takže pro místní multiplayer klání čtyř hráčů postačí, když bude mít originální kartridž jen jeden z nich. No a nakonec je třeba dodat, že Race Driver: Create and Race vyjde v Evropě už v průběhu léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama