co-lze-cekat-od-wii-verze-guitar-hero-iii
Novinka Co lze čekat od Wii verze Guitar Hero III

Co lze čekat od Wii verze Guitar Hero III

sleepless.

sleepless.

30. 4. 2007 07:14
Reklama

Více spekulativní než informativní článek o Wii verzi Guitar Hero III na IGN přeci jenom přinesl pár informací potvrzených prezidentem Red Octane Kai Huangem. Ta hlavní se týká GHIII ovladače, tedy kytarky, která bude zcela určitě bezdrátová. Jak Kai Huang potvrdil, bude se wiimote ovladač nějakým způsobem vkládat do těla GHIII kytary, která tím pádem bude moci využívat víceméně všech možností wiimote ovladače. To znamená, že co se pohyb snímajících funkcí týče, bude na tom mnohem lépe, než například kytary pro GH a GH II, jež zvládaly registrovat pouze jeden pohyb pro aktivaci Star Power.

Z toho vyplývá, že Wii verze Guitar Hero III možná nabídne daleko komplexnější využití různých pohybových kreací s kytarou. Zatím jsou to však pouze odhady a předběžná tvrzení, byť vychází z informací od prezidenta a Red Octane. Ten rovněž IGN nastínil problémy týkající se problému s podporu multiplayeru a možnosti stahování nových skladeb u Wii verze.

Tak například nákup a stahování nových skladeb nebude možné realizovat skrze Wii Shop channel, ale přímo ze hry. S tím přímo souvisí problém s místem. Interní paměť Wii má kapacitu 512 MB, přičemž použitelných je z toho zhruba 312. Samozřejmě jenom za předpokladu, že už majitel Wii nemá stažené hry z Virtual Console. Každá Guitar Hero skladba je přitom veliká minimálně 15 MB, ale spíše ještě víc. Do interní paměti by se jich tedy moc nevešlo a RedOcatne to bude muset řešit jinak. Nabízí zde alternativa ukládání skladeb na SD karty, ale v tom případě je nutné přijít se systémem ochrany proti kopírování, aby se skladby nedaly šířit prostým zkopírování. Nehledě na to, že v současnosti ani není možné stahovat data přímo na SD karty. Všechno musí nejprve jít přes interní pomět Wii.

Zkrátka a dobře, spekulací okolo Wii verze Guitar Hero III je v současnosti více než dost a konkrétních odpovědí je naopak velmi málo. Tento problém by se však měl vyřešit v průběhu následujících měsíců, poněvadž hra samotná by měla vyjít už letos na podzim, což platí i o PS2, PS3, DS a Xbox 360 verzích GHIII. Jinak určitě neuškodí, když si článek na IGN buď přečtete, nebo alespoň otevřete, protože obsahuje návrhy možné podoby kytary pro Wii verzi GHIII.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama