videoreportaz-z-1-ceskeho-nintendo-festivalu-07
Novinka Videoreportáž z 1. českého Nintendo festivalu 07

Videoreportáž z 1. českého Nintendo festivalu 07

sleepless.

sleepless.

1. 5. 2007 15:19
Reklama

Jak jsme vás s předstihem informovali, tak se v pátek 27., v sobotu 28 a v neděli 29. dubna konal v sále č. 8 hostivařského multikina Palace Cinemas První český Nintendo festival 2007. Pokud jste v průběhu třech dní akci alespoň jednou navštívili, tak víte, jak celá akce probíhala, co se tam dělo a co se tam hrálo, což platí nejenom o doprovodné hudbě, ale hlavně o hrách pro DS, GBA, Gamecube a Wii. Pokud jste však na První český Nintendo festival 2007 z jakéhokoli důvodu nedorazili a teď vás to mrzí, tak určitě uvítáte naši krátkou videoreportáž, kterou jsme zde natočili.

1. český Nintendo festival 2007 jsme navštívili v sobotou, takže jsme zrovna zachytili část Wii Sports turnaje v tenise a byli jsme přítomni turnaji v Mario Karts na DS. Neodolali jsme rovněž možnosti zahrát si na velkém plátně náš oblíbený redakční Mario Smash Football. Bohužel jsme kvůli technickým potížím a časovému presu stihli na velkém plátně odehrát jenom pár zápasů, ale určitě to byla zajímavá zkušenost.

No a mezitím co jsme se snažili porazit své souputníky ve fotbale, tak se okolo nás potulovali majitelé GBA, DS i Wii, kteří si mohli zahrát celou řadu her na Wii, stáhnout si z Wi-Fi kiosku demo jedné z několika DS her, nebo jen tak sedět a poslouchat songy z her pro Nintendo platformy hrající na pozadí. Návštěvníků pravda nebylo tolik, kolik se čekalo (chlapci a děvčata, dámy a pánové, děti...kde jste ksakru byli?!), ale přeci jenom to byl první ročník. Příští rok to snad bude v tomto ohledu lepší. Ještě jednou připomínáme, že reportáž z Prvního českého Nintendo festivalu 2007 najdete tady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama