termin-vydani-pokemon-diamond-pearlv-eu
Novinka Termín vydání Pokémon Diamond/Pearlv EU

Termín vydání Pokémon Diamond/Pearlv EU

sleepless.

sleepless.

22. 5. 2007 16:03 1
Reklama

K tomuhle by vám asi víc prozradil Farid, ale protože tu není, tak se musíme zařídit bez něj. Společnost Nintendo Europe dnes oznámila termín vydání dvojice víceméně identických DS titulů Pokémon Diamond a Pokémon Pearl. Obě dvě hry už jsou v prodeji v severní Americe, kde nezřízeně vládnou žebříčkům prodejnosti. Něco podobného se po jejich vydání, k němuž dojde 27. července, dá čekat i v Evropě.

Pokémon Diamond a Pokémon Pearl nabídnou 380 známých a stovku nových Pokémonů, dále pak podporu hlasové komunikace při hře skrze Wi-Fi Connection a chybět nebude ani možnost importovat si do hry pokémony z předchozích Pokémon titulů z GBA (Pokémon Ruby, Sapphire, FireRed, LeafGreen a Emerald).

K dalším novinkám patří multiplayer podporující in-game soutěž Pokémon Super Contest (soutěží se s pokémony ve třech kategoriích) a Underground World, což je dungeon v podzemí země Sinnon, který lze procházet v až osmi hráčích. Zkrátka a dobře Pokémon fandové budou z Pokémon Diamond a Pokémon Pearl opravdu nadšeni. My ostatní se podíváme po zábavě někde jinde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama