oficialni-predstaveni-guitar-hero-iii
Novinka Oficiální představení Guitar Hero III

Oficiální představení Guitar Hero III

sleepless.

sleepless.

23. 5. 2007 09:44
Reklama

Společnost Red Octane dnes konečně oficiálně představila třetí díl v sérii hudebních her Guitar Hero, který pod názvem Guitar Hero III vyjde letos na podzim na platformách PS2, PS3, Xbox 360, Wii a pravděpodobně i DS a PSP. Poslední dvě verze hry však zatím nebyly potvrzeny.

Guitar Hero III bude stavět na osvědčené hratelnosti prvních dvou titulů, kterou tvůrci z týmu Neversoft rozvinou prostřednictvím nových herních módů v single i multiplayeru. Patří mezi ně například kytarové souboje s bossáky a multiplayer Battle mód, v němž spolu budou dva hráči soupeřit tváří v tvář o žezlo kytarového krále. Pro všechny čtyři verze hry budou k dispozici nové bezdrátové ovladače ve tvaru kytary, přičemž pro PS3, Xbox 360 a Wii verze to bude napodobenina kytary Gibson Les Paul, zatímco k PS2 verzi se bude prodávat bezdrátová napodobenina kytary značky Kramer, což je stejně brand spol. Gibson. Kytary pro všechny verze nabídnou vyměňovatelné krytky a nový layout tlačítek, který si vyžádaly nové herní módy.

Guitar Hero III nabídne opět celou řadu rockových, metalových, rap-metalových, popových i alternativních skladeb od známých i neznámých interpretů, přičemž poměr skladeb originálních a cover verzích by měl být vyrovnanější, než tomu bylo u předchozích GH titulů. No a společně s výše uvedenými informacemi došlo i ke zveřejnění první várky skladeb, jež budou v GHIII k dispozici. Rovněž je třeba poznamenat, že GHIII nabídne spoustu skladeb bonusových a po vydání hry se počítá s vydáváním další hudebních balíčků, tak jako v případě Xbox 360 GHII.

Paint It Black - The Rolling Stones (originál)
Cherub Rock - Smashing Pumpkins (originál)
Sabotage - Beastie Boys (originál)
The Metal - Tenacious D (originál)
My Name is Jonas - Weezer (originál)
Knights of Cydonia - Muse (originál)
Rock And Roll All Nite - Kiss (cover)
School’s Out - Alice Cooper (cover)
Slow Ride - Fog Hat (cover)
Cult of Personality - Living Colour (cover)
Barracuda - Heart (cover)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama