visi-navyseni-mesicni-produkce-wii-ve-vzduchu
Novinka Visí navýšení měsíční produkce Wii ve vzduchu?

Visí navýšení měsíční produkce Wii ve vzduchu?

sleepless.

sleepless.

28. 5. 2007 08:25
Reklama

Analytik Colin Sebastian z poradenské společnosti Lazard prorokuje brzkou nápravu neutěšené situace, která se týká nedostatečně velkých dodávek konzole Wii na trh. Podle informací získaných během Nintendo akce Media Summit a od prodejců typu GameStop a Best Buy, se prý Nintendo blíží ke splnění cíle, kterým je navýšení produkce konzole Wii až na 1.5 milionů kusů měsíčně.

Díky tomu by se zcela určitě podařilo uspokojit stále neklesající poptávku, která v současnosti několikanásobně převyšuje nabídku. Colin Sebastian však dodává, že i za předpokladu, že by spol. Nintendo začala okamžitě produkovat 1.5 milionů kusů Wii měsíčně, tak by přinejmenším až do vánoc poptávka po Wii stále převyšovala nabídku.

Sebastian si navíc na základě svých dojmů z Media Summit myslí, že se Nintendu konečně daří na svoji stranu získávat third-party vývojáře a vydavatele, kteří jsou ochotni pro Wii vyvíjet původní hry a ne jenom porty. Neplatí to však jenom pro Wii, ale i pro DS. Důvod, proč se third-party společnosti obracejí k DS a Wii stále častěji, je prý jednoduchý. Spol. Nintendo je zjevně úspěšná ve své snaze infiltrovat s DS a Wii soukromí osob, které dříve hry nehrály.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama