hrany-castlevania-film-zije-s-novym-reziserem
Novinka Hraný Castlevania film žije s novým režisérem

Hraný Castlevania film žije s novým režisérem

sleepless.

sleepless.

15. 6. 2007 06:49
Reklama

Fanoušky Castlevania série čekají do budoucna hned dva filmy. První je kreslený a jeho scénář i produkci má za dohledu Koji Igarashiho na starosti Warren Ellis. Více informací o něm najdete v této novince. No a ten druhý projekt je regulérní hraný film od Crystal Sky Pictures, o němž jsme se v této novince poprvé zmiňovali už v roce 2005.

Tehdy se předpokládalo, že režii filmu převezme jeho scénárista Paul W.S. Anderson a natáčet se začne už v polovině roku 2006. Jako obvykle se však celý projekt na něčem neznámém zasekl a k jeho realizaci prý dojde až letos na podzim, kdy by se mělo začít s natáčením v jižní Africe a v Rumunsku. To už však na křesle pro režiséra nebude sedět Paul W.S. Anderson, ale nově vybraný Sylvain White, jak o tom informuje Variety.

Hraný Castlevania film by se měl v kinech objevit  ke konci příštího roku a bude se zabývat střetem Vláda Napichovače alias hraběte Drákuly a rodiny Belmontů, která slavného upíra kdysi přivedla na tento svět a nyní s ním po celé generace bojuje. Příběh filmu by měl přitom začít v momentě, kdy transylvánský rytíř zavede své muže do gotického hradu, aby tam našli ukrýt před tureckými pronásledovateli. Jak ovšem rytíř i jeho muži brzy zjistí, tak je hrad zcela pod kontrolou první upíra, čili hraběte Drákuly.

Režisér Sylvain White prý bude s Andersonem, který Castlevania film nerežíruje kvůli práci na remaku Death Race, spolupracovat na úpravě scénáře. Produkci si pak na svá bedra vezme čtveřice Steven Paul, Benedict Carver (oba dva za Crystal Sky Entertainment), Jeremy Bolt a právě Paul W.S. Anderson.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama