editor-trati-v-race-driver-create-and-race
Novinka Editor tratí v Race Driver: Create and Race

Editor tratí v Race Driver: Create and Race

sleepless.

sleepless.

21. 6. 2007 14:13
Reklama

Budoucí majitelé závodního titulu Race Driver: Create & Race pro DS se rozhodně nemusí bát nedostatku tratí, kterých bude v základní verzi celkem 32. Jak už totiž od dubnového představení hry víme, tak Race Driver: Create & Race nabídne editor, v němž si budou zájemci moci jednoduše vytvářet tratě pro svoji, ale i cizí potřebu. V editoru vytvořené okruhy budou použitelné v místních i online multiplayer kláních, která jsou určena pro maximálně 4 hráče.

Editor tratí bude v Race Driver: Create & Race fungovat následovně. Buď hráč využije módu, kde si bude z široké nabídky tvarů vybírat jednotlivé dílky trati a skládat je za sebe, než mu vznikne požadovaný tvar. Pak je tu ovšem ještě jeden mód, kdy hráč stylusem načrtne tvar svého okruhu a hra sama jej pak přetvoří do 3D podoby. Je třeba dodat, že kromě trati bude hráč samozřejmě budovat i její okolí včetně budov a dalších doplňků.

Jednou vytvořenou trať si může hráč buď jenom prohlédnout při průletu kamerou, nebo si ji rovnou vyzkoušet prostřednictvím testovací jízdy. No a když se mu nebude něco zdát, tak si prostě vezme pomyslnou gumu, nevyhovující prvek umaže a nehasí ho nějakým jiným. Jediné, co nás zatím ohledně Race Driver: Create & Race opravdu trápí je způsob, jakým se budou tratě ukládat. Respektive, jestli se tratě vůbec budou ukládat, nebo se automaticky vymažou z paměti v okamžiku, kdy hráč vypne DS, což by bylo dosti nemilé. Na zodpovězení této docela zásadní otázky si budeme muset počkat někdy do léta, kdy má hra vyjít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama