sonic-2-ecco-2-a-golden-exe-2-na-virtual-console
Novinka Sonic 2, Ecco 2 a Golden Exe 2 na Virtual Console

Sonic 2, Ecco 2 a Golden Exe 2 na Virtual Console

sleepless.

sleepless.

6. 7. 2007 15:18
Reklama

Tento týden se majitelé konzole Wii, kteří využívají možností služby Virtual Console, dočkali pořádně baculatého updatu, jež sestává ze čtyř kousků, respektive her, Konkrétně to jsou tituly Sonic the Hedgehog 2 (Mega Drive, 1992), Ecco: The Tides of Time (Mega Drive, 1994), Golden Axe II (Mega Drive, 1991) a Dragon Spirit: The New Legend (TurboGrafx, 1988). První tři jmenované hry jsou, stejně jako jiné Sega Mega Drive hry na VC, k dispozici za 800 Wii bodů, zatímco poslední kousek stojí 600 Wii bodů.

Začneme od toho posledního. Dragon Spirit: The New Legend je klasická shora viděná střílejda od Namco-Bandai, která sice svoji životní pouť odstartovala na TurboGrafx, ale objevila se postupně na celé řadě platforem včetně PC, Amigy, Atari ST, ZX Specturm a dalších. Jinak jde o klasickou kropenici, kdy hráč ovládá dráčka mráčka, kterého může poměrně netradičním způsobem vylepšovat, když mu může úspěšnou střelbou zajistit navíc několik hlav, může jej zrychlit, učinit jeho střely účinnější a tak dále.

Golden Axe II je pokračování hry, kterou snad není třeba představovat. V roli amazonky, trpajzlíka a barbara se musí hráč pomlátit a prokouzlit až k Dark Guldovi, což je temný nástupce Darth Addera z původní hry.

Další na řadě je podvodní arkáda Ecco: The Tides of Time, v níž hráč opět přebírá roli sympatického delfína, který po porážce Vortexe musí v tomto díle – kvůli záchraně oceánu – porazit Vortexovu manželku, královnu Vortex. Ecco 2 disponuje vylepšenou grafikou a novým herním módem, kdy kamera sleduje delfoše za zadu a ne z boku.

No a poslední hrou, která nám tu zbyla, je Sonic the Hedgehog 2. Hráč bude s ultrarychlíkem Sonicem opět bojovat proti Dr. Eggmanovi/Robotnikovi, tentokrát v 10 velkých zónách, když mu bude společnost dělat vůbec poprvé Tails.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama