hospodareni-ubisoftu-paty-splinter-cell-odlozen
Novinka Hospodaření Ubisoftu, pátý Splinter Cell odložen

Hospodaření Ubisoftu, pátý Splinter Cell odložen

sleepless.

sleepless.

25. 7. 2007 06:53
Reklama

Společnost Ubisoft zveřejnila výsledky hospodaření za první čtvrtletí fiskálního roku 2008, které běželo od dubna do konce června tohoto roku. Tržby Ubisoftu za první kvartál narostly oproti stejnému období minulého roku o 90.5 procent na částku 180.7 milionů dolarů. Podle Ubisoftu má navýšení na svědomí nárůst tržeb z prodeje her pro DS (tvoří 16% celkových tržeb Ubisoftu za Q1) a PlayStation 3 (tvoří 21% celkových tržeb Ubisoftu za Q1).

K titulům, jež si v prvním čtvrtletí vedly nejlépe, Ubisoft řadí Surf’s Up, Prince of Persia hry, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Call of Juarez, casual hry typu Petz a samozřejmě i titul Teenage Mutant Ninja Turtles.

Na základě pozitivních výsledků za první čtvrtletí fiskálního r. 2008 vedení ubisoftu navýšilo předpověď týkající se hospodářských výsledků za celý účetní rok. Ubisoft počítá s tím, že tržby přesáhnou 1.11 miliardy dolarů, když předchozí odhad zněl na částku 1.08 miliardy dolarů.

V druhém čtvrtletí fiskálního roku, které skončí 30. září počítá Ubisoft s tržbami ve výši 141.6 milionů dolarů, na nichž by se měly nejvíce podílet tituly Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (PC, PS3, PSP), The Settlers: Rise of an Empire, Jam Sessions (DS) a Surf’s Up.

Ve čtvrtém kvartále fiskálního roku 2008 by hospodaření Ubisoftu měly táhnout prodeje z titulů Far Cry 2 a Splinter Cell Conviction, což ovšem není informace obzvláště příjemná. Špionážní akce Splinter Cell Conviction měla totiž původně vyjít už letos na podzim. Fandové se však hry dočkají nejdříve někdy v lednu, únoru, či březnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama