ds-verze-viva-pinata-lepsi-nez-x360-original
Novinka DS verze Viva Piñata lepší než X360 originál

DS verze Viva Piñata lepší než X360 originál

sleepless.

sleepless.

31. 7. 2007 07:56
Reklama

DS verze Viva Piñata lepší než X360 originál
i Zdroj: Hrej.cz
V průběhu víkendu představená DS verze Xbox 360 a brzy i PC titulu Viva Piñata je podle informace z oficiální stránky Rare vyvíjena in-house. Znamená to, že na rozdíl od PC verze, kterou chystá vývojářská společnost Climax, vzniká Viva Piñata DS pěkně doma u chlapců a děvčat v Rare. Hráči z toho mohou mít samozřejmě jenom radost, poněvadž to znamená, že půjde o Viva Piñata titul se vším všudy. Jak tvrdí sami tvůrci, tak na DS bude hra dokonce lepší a obsahově bohatší než na Xboxu 360.

Viva Piñata DS nabídne pro začátek nejenom všechna zvířátka z původní hry, ale i pár nových kousků. Mnohem zajímavější jsou ovšem informace o nových módech, které budou v DS verzi VP k dispozici oproti Xbox 360 a PC verzím. Jedním z nich je mód Sandbox, který bude fungovat jako v každé budovatelsko-ekonomické strategii.

Hráč nebude v Sandbox módu dostávat žádné úkoly. Prostě si bude jen tak pro radost budovat zahrádku a lákat všechny druhy piñat, jež budou dostupné od začátku a ne postupně jako v módech jiných. Dalším novým módem je Episodes, který bude naopak hráče hodně omezovat, tedy v tom co má dělat a ne v tom, jak to má dělat. Mód Episodes je totiž navržen tak, aby přímo doplňoval události ze seriálové předlohy.

Z dalších vylepšení, které Viva Piñata DS přinese, si zmínku zaslouží rozšířená encyklopedie i žurnál a větší nabídka nástrojů i možných operací s nimi. DS verze bohužel nijak nerozšíří multiplayer podporu, která bude – stejně jako na Xbox 360 – fungovat jenom pro posílání vajíček dalším majitelům hry. No a abychom nezapomněli, tak do změn a úprav je třeba zařadit také audiovizuální zpracování a systém ovládání, které by díky stylusu a dotykovému displeji mělo být daleko intuitivnější, tak uvidíme. Zatím si můžete vpravo prohlédnout vůbec první skutečný screenshot z DS verze Viva Piñata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama