nintendo-hleda-nahradu-za-kaplan-a-llewelyn
Novinka Nintendo hledá náhradu za Kaplan a Llewelyn

Nintendo hledá náhradu za Kaplan a Llewelyn

sleepless.

sleepless.

31. 7. 2007 13:58
Reklama

V souvislosti s informací o stěhování severoamerické centrály spol. Nintendo z Redmondu ve státě Washington do San Francisca a New Yorku vyšlo najevo, že se velké množství zaměstnanců Nintenda stěhovat nebude a odejde k jiným společnostem v oblasti Redmondu. Kromě jiného se to mělo týkat i tří vysoce postavených lidé z marketingu Nintendo US, mezi něž patří - Beth Llewelyn (starší šéfka PR oddělení), Perrin Kaplan (víceprezidentka marketingu a interních záležitostí) a George Harrison (starší víceprezident marketingu a firemní komunikace).

Prezident Nintendo US Reggie Fils-Aime pak na konto stěhování společnosti poskytl oficiální vyjádření, ale možnost odchodu klíčových lidí z marketingu nijak nepotvrdil ani nevyvrátil. Nechal nás tedy v nejistotě a nevědomosti, kterou však aktuálně zahnaly informace přímo z webu Nintenda, kde se objevily nabídky na obsazení celé řady pracovních pozic. Kromě jiného se mezi nabízenými pozicemi objevily tyto – VP of Corporate Affairs a Senior director of corporate communication. Tyto pozici přitom až do teďka patřily Perrin Kaplan a Beth Llewelyn.

Zdá se tedy, že místo těchto dvou schopných žen hledá Nintendo náhradu a obě tedy z Nintenda odchází. Pozice George Harrisona (starší víceprezident marketingu a firemní komunikace) se v nabídce volných míst neobjevuje, takže se zdá, že Harrison z Nintenda neodchází nebo už jeho pozice v mezičase obsazena byla. To se ukáže až ve chvíli, kdy bude proces stěhování Nintenda ukončen nebo zaměstnanci, kterých se to týká, oficiálně svůj odchod nějak jinam oznámí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama