transformeri-na-ukor-pokemonu-v-cele-top-40-uk
Novinka Transformeři na úkor Pokémonů v čele TOP 40 UK

Transformeři na úkor Pokémonů v čele TOP 40 UK

sleepless.

sleepless.

7. 8. 2007 08:24
Reklama

Ani Pokémoni nejsou tal velicí a silní, aby v boji 1vs1 porazili obrovské Transformery, jak ukazuje žebříček prodejnosti her na území Velké Británie za týden, co skončil 4. srpna. Po jednom týdnu na první místě se totiž musel DS titul Pokémon Diamond přesunout na druhou příčku, poněvadž na tu první se vrátil multiplatformový titul Transformers: The Game. Fakt, že se nejedná o moc dobrou hru nás zrovna moc netěší, ale co naplat, agresivní marketing dokáže ve spojení s filmem skutečné divy. Pokémoni se mohou utěšovat tím, že dlí na druhém i třetím místě a pravděpodobně se v žebříčku udrží déle než Transformeři

Na čtvrtém fleku přebývá Harry Potter a Fénixův řád, kterému šlape na záda nesmrtelná ovladačovo-herní kompilace Wii Play a trojice Brain Training titulů (More Brain Training from Dr. Kawashima, Dr. Kawashima Brain Training, Big Brain Academy), které se seřadily pěkně za sebou na šestém, sedmém a osmém místě. Deváté místo patří problémové večírkové hře Mario Party 8 a na místě č. 10 přebývá DS/Wii titul Cooking Mama.

Společností Nintendo vydávaných her je v TOP 10 celkem 7 a když k nim připočteme ještě Cooking Mama, tak 8 z 10 pozic v první desítce patří hrám určeným pouze pro handheld DS či konzoli Wii. To je panečku krutovláda. Novinek se tento týden na britském trhu mnoho neobjevilo a do první čtyřicítky se díky svým prodejům prodral pouze karaoke titul SingStar 90's pro PS2, který však svoji pouť směrem k vrcholu utnul na 32. místě – prozatím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama