transformeri-opet-prvni-v-uk-pokemoni-dotiraji
Novinka Transformeři opět první v UK, Pokémoni dotírají

Transformeři opět první v UK, Pokémoni dotírají

sleepless.

sleepless.

21. 8. 2007 15:59
Reklama

Videoherní adaptace filmového hitu Transformers se i třetí týden v řadě udržela na prvním místě žebříčku prodejnosti her na území Velké Británie. V týdnu, který skončil 18. srpna, se hned za Transformery vytvořila grupa Nintendo titulů, které na obrovské robůtky docela nepříjemně dotírají. Na druhé místo se posunul evergreen Wii Play, který následuje na místě třetím DS titul Dr Kawashima's Brain Training: How Old Is Your Brain?.

Na čtvrtý flek z místa druhého se propadl Pokémon Diamond, kterému na páté příčce kouká na záda nástupce výše zmíněného Brain Trainingu - More Brain Training from Dr Kawashima: How Old Is Your Brain?. Na šestém místě je konečně alespoň jeden non-Nintendo titul, konkrétně Harry Potter a Fénixův řád, jež si od minula ani nepolepšil ani nepohoršil. Jenže sedmá příčka už zase patří Nintendu s titulem Pokémon Pearl. Do první desítky se na osmé místo prodral z jedenácté příčky Surfs Up, po němž následují dvě hry určené pouze pro platformy od Nintenda. Devátá je Cooking Mama a na místě desátém prodlévá New Super Mario Bros.

Rozhodně by bylo bláhové se domnívat, že za první desítkou už žádný titul pro Nintendo platformy nečíhá. Na jedenáctém fleku je Trauma Center: Second Opinion, třináctý je Mario Party 8 a v žebříčku ještě figurují Big Brain Academy pro Wii, Zoo Tycoon DS pro DS a další. Závěry si z výše uvedených informací snad vyvodíte v pohodě sami. Hry od Nintenda či pro platformy od Nintenda jsou prostě a u moci, které se nehodlají vzdát.

Zmínku však rozhodně zaslouží fakt, že se už delší dobu drží v TOP 40 žebříčku i PS3 tituly Resistance: Fall of Man a Motorstorm, ale i X360 závodní simulace Forza Motorsport 2. Kompletní žebříček podle Chart Track za týden co skončil 18. srpna najdete za tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama