sef-marketingu-nintendo-us-odchazi-priznal-se
Novinka Šéf marketingu Nintendo US odchází, přiznal se.

Šéf marketingu Nintendo US odchází, přiznal se.

sleepless.

sleepless.

15. 9. 2007 06:01
Reklama

O stěhování US centrály společnosti Nintendo z Redmondu ve státě Washington do San Francisca a New Yorku jsme vás už informovali. Stejně tak jsme vás informovali o tom, že se s Nintendem nebude zřejmě stěhovat několik vysoce postavených pracovníků. Konkrétně se jednalo hlavně o trojici Beth Llewelyn (starší šéfka PR oddělení), Perrin Kaplan (víceprezidentka marketingu a interních záležitostí) a George Harrison (starší víceprezident marketingu a firemní komunikace).

Odchod prvních dvou jmenovaných dam, čili Beth Llewelyn a Perrin Kaplan, z Nintenda byl víceméně potvrzen už v červenci, kdy vyšlo najevo, že jsou na jejich pozice sháněni nový zaměstnanci. Co však bude s Georgem Harrisonem? V červenci jsme to nevěděli a dokonce jsme předpokládali, že on se s Nintendem bude stěhovat a zůstane tedy na své vysoké pozici staršího víceprezidenta marketingu a firemní komunikace. Jak ošklivě jsme se však v tomto případě zmýlili. Hlava vs cihlová zeď + teď hned.

Jak totiž vyplývá z informace na Reuters, tak sám George Harrison svůj odchod z Nintenda potvrdil. „Už jsem všem zaměstnancům dal vědět o tom, že na konci prosince odejdu a nebudu se tedy stěhovat do Kalifornie,“ oznámil Harrison v telefonátu s Reuters.

Z důležitých a Nintendu dlouho sloužících zaměstnanců už tedy v USA zůstal snad jen Reggie Fils-Aime. To je ale smůla. Rozhodnutí opustit Nintendo zřejmě pro Harrisona samotného nebylo jednoduché, protože v Nintendu pracoval od roku 1992, tedy celých 15 let. To už si člověk k firmě přeci jenom nějaký ten vztah vytvoří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama