speciality-a-nove-iniciativy-na-wii-virtual-console
Novinka Speciality a nové iniciativy na Wii Virtual Console

Speciality a nové iniciativy na Wii Virtual Console

sleepless.

sleepless.

16. 9. 2007 07:38
Reklama

Společnost Nintendo a její partneři odstartovali, či brzy odstartují celou řadu zajímavých nových iniciativ v rámci Wii služby Virtual Console. Nejdříve k tomu, s čím přichází sama spol. Nintendo. Jak už jistě majitelé Wii ví, tak právě probíhá třítýdenní akce nazvaná Hanabi Festival. V jejím rámci se majitelé Wii v Evropě i Austrálii dočkají na Virtual Console her, které nikdy nevyšly mimo Japonsko.

V první vlně (pátek 14. září) tak vyšly tituly Super Mario Bros: The Lost Levels (NES) a Mario's Super Picross (SNES), které doplnil TurboGrafx-16 titul Neutopia II. Většina JPN her, kterých se hráči v rámci Hanabi Festivalu dočkají, je dostupná po omezenou dobu a navíc stojí více než ostatní tituly z dané platformy na VC. Za NES titul Super Mario Bros: The Lost Levels tak hráči zaplatí 600 a ne tradičních 500 wii bodů, zatímco Mario's Super Picross ze SNES nestojí 800 ale 900 Wii bodů. Zlodějina? Možná ano, ale na druhou stranu jde o hry, které si řada z vás jinak oficiálně nezahraje.

Hanabi Festival bude trvat ještě další dva týdny. Příští pátek (21. 9.) se hráči na EU a AUS verzi Wii dočkají titulů Ninja Gaiden a Ninja JaJaMaru-Kun z NESu, no a v pátek 28. září se pak na Virtual Console objeví sci-fi tituly Sin & Punishment (N64) a Gradius III (SNES), jež rovněž nikdy předtím mimo Japonsko nevyšly.

Tak a co se zajímavých iniciativ third-party společností na Virtual Console týče, tak se hráči do budoucna dočkají i vydání NEOGEO Arcade titulů, které budou stát 900 Wii bodů. V první vlně vyjdou tituly Fatal Fury, World Heroes a Art of Fighting. Další přibudou v následujících týdnech a měsících.

Nabídku her na Virtual Console však nerozšíří jenom NEOGEO Arcade automatovky od SNK, ale i hry z konzolí TurboGrafx CD a TurboDuo (kombinace TurboGrafx-16 a TurboGrafx-CD) od spol. Hudson. Už příští týden vyjdou tituly Ys Book I & II a Chou Aniki, které budou hráče stát 800 Wii bodů, což je o 200 Wii bodů více než na VC stojí hry z TurboGrafx-16.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama