order-of-ecclesia-nova-castlevania-pro-ds
Novinka Order of Ecclesia - nová Castlevania pro DS

Order of Ecclesia - nová Castlevania pro DS

sleepless.

sleepless.

16. 5. 2008 10:05
Reklama

Update 16. 5.

Nejdříve se včera objevily obrázky a pak jsme se dočkali i oficiálních informací o třetím DSkovém díle v sérii Castlevania, který se pyšní podtitulem Castlevania: Order of Ecclesia. Hra vyjde ještě letos na podzim a v roli člena organizace Ecclesia budete jako obvykle bojovat proti Drákulovi a jeho ďábelským pohůnkům. V singleplayeru bude k dispozici přes 20 rozsáhlých lokací, které je třeba prozkoumat a vyčistit od přítomnosti nepřátel s pomocí nového Glyph systému, v jehož rámci bude možné kombinovat řadové i speciální útoky do více než 100 různých akcí. Novinkou (alespoň, co se týče handheldové série, protože v 3D dílech už to možné bylo) jsou venkovní lokace (les, oceán, atd.), potěší několik různých konců, které si budete odemykat na základě ve hře dosažených úspěchů a nechybí ani podpora regulérního multiplayeru – lokálně i přes Wi-Fi Conncetion. Můžete bojovat proti jinému hráči v bitvě 1vs1, nebo si s ním alespoň vyměňovat předměty a vybavení.

Původní zpráva z 15.5. 

Už na začátku dubna vyšlo díky US patentovému úřadu najevo, že Konami připravuje další Castlevania titul, tentokrát s podtitulem Order of Ecclesia. O nějakých deset dní později pak záznam na stránkách ESRB prozradil, že se titulu Castlevania: Order of Ecclesia dočkají opět majitelé DS. No a dneska vám můžeme s radostí nabídnout první screenshoty z výše zmíněné hry, která by měla vyjít ještě letos a moc si přejeme, aby na ní platilo do třetice všeho dobrého…a zlého, protože po dílech Dawn of Sorrow a Portrait of Ruin je to třetí Castlevania hra pro DS.

Konkrétní informace o hře k dispozici bohužel nejsou, takže zatím se musíte opravdu spokojit pouze s obrázky, nicméně v japonském magazínu už se nějaké info objevilo a k nám tedy dorazí co nevidět. Možná navíc Castlevania: Order of Ecclesia nebude jediný nový titul, který fanoušky série čeká. Jak už jsme psali, tak v EGM se objevily spekulace o 3D Castlevanii pro PS3, X360 i Wii, které mohou a nemusí být založeny na pravdě. S ohledem na „kvality“ všech doposud vydaných 3D Castlevania her si však nejsme jisti, jestli vůbec něco takového chceme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama