ds-verze-chrono-trigger-s-novym-koncem-c-14
Novinka DS verze Chrono Trigger s novým koncem č.14

DS verze Chrono Trigger s novým koncem č.14

sleepless.

sleepless.

11. 11. 2008 10:10
Reklama

Zatímco oživování Final Fantasy a Dragon Quest her pro handheld DS doprovází Square Enix v poslední době kompletní výměnou grafiky a docela závažnými úpravami herních systémů, DS remaku Chrono Triggeru se ani nedá říkat remake. Hře zůstane původní grafika i hudba, herní systémy také, čili je to vlastně pouze upravený port. Ale to je samozřejmě dobře, neexistuje snad na světě fanda Chrono Triggeru, který by na hře chtěl něco měnit.

Každopádně, kapesní verze Chrono Triggera se bez nějaké té novinky přeci jenom neobejde a kromě obligátností typu bonusový dungeon s tuhými potvorami, roztažení hry na dva displeje a podpora Wi-Fi, se mohou budoucí majitelé těšit i na zbrusu nové zakončení. Informuje o tom zpráva z Famitsu přeložená na Kotaku. Paráda, čili třináct konců přišlo vývojářům málo, tak si prostě přidali čtrnáctý :)

Nicméně, vedle nového zakončení, které snad bude stát za to, jako všech ostatních třináct, bude další novinkou v Chrono Trigger DS i jakýsi character mód. Nepůjde zřejmě o nic hratelného, představujeme si databázi umožňující prohlížení animaček ze hry, pouštění hudby, zjišťování informací o nepřátelích, monstrech a důležitých postavách.  Škoda, že v Evropě má DS verze CT vyjít až počátkem příštího roku. Opravdu vážní zájemci však mohou hru importovat z USA, kde vychází na konci měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama