horor-na-mesici-v-ds-akcni-adventure-moon
Novinka Horor na Měsíci v DS akční adventure Moon

Horor na Měsíci v DS akční adventure Moon

sleepless.

sleepless.

14. 4. 2008 15:23 1
Reklama

Vývojáři z Renegade Kid se mohou za svoji prvotinu Dementium: The Ward pro DS plácat po ramenou. Přestože jsme na hře našli spoustu chyb a nedokonalostí a nakonec jí v recenzi ocenili průměrnou pětkou, tak se jí komerčně docela dařilo a minimálně ukázala, že lze i na DSku realizovat technologicky pokročilejší hry. Posíleni úspěchem se „odpadlá děcka“ vrhla do dalšího projektu, který byl původně schovaný za pracovním názvem Project M a docela nedávno se z něj vyklubala akční adventure Moon. Hra vyjde opět výhradně na DS a zase půjde o atmosférickou záležitost s velkým důrazem na atmosféru a akční složku.

Zápletka hry startuje na Měsíci, kde dojde v roce 2058, v průběhu budování vědeckých a vojenských základen, k nečekanému objevu dlouhodobě zapečetěných prostor mimozemského původu. Nález Američany šokuje a na místo je vyslána speciální zásahová jednotka pod vedení majora Kanea, který má v rámci tajné mise odhalit tajemství ukrytá pod povrchem Měsíce.

O herních mechanismech, na nichž bude hra postavena, zatím nepadlo ani slovo, ale první obrázky naznačují, že můžeme čekat to samé co od Dementium. V prvé řadě tedy půjde o střílečku z pohledu očí hlavního hrdiny, která bude možná oživena spoluprací s členy týmu a občasnými adventure prvky, mezi něž patří hledání klíčů, nacházení a používání předmětů, řešení prostorových puzzlů atd.

Moon snad vyjde ještě letos, ale kdyby se někdo ptal, od nás to nemáte. Každopádně obrázky ze hry se povalují okolo textu a atmosférické intro video trůní někde tady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama