predstaveni-nove-ace-attorney-hry-bez-phoenixe
Novinka Představení nové Ace Attorney hry bez Phoenixe

Představení nové Ace Attorney hry bez Phoenixe

sleepless.

sleepless.

16. 4. 2008 12:37
Reklama

Čtvrtý díl v populární detektivní sérii Ace Attorney se do Evropy dostane pod názvem Apollo Justice: Ace Attorney už brzy, konkrétně 9. května. Pro celou sérii to však nebude znamenat konec. Už od minulého roku je potvrzeno, že už se v současnosti připravuje pátá Ace Attorney hra a dnes vám můžeme dokonce ukázat titul šestý. Od těch ostatních se však liší, respektive nepatří do hlavní série. S

pin-off nazvaný Gyakuten Kenji, čili něco jako Perfect Prosecutor, se točí okolo vyšetřovatelských eskapád Milese Edgewortha, ano přesně toho otravného prokurátora, s nímž jste v minulosti bojovali v roli Phoenixe Wrighta. Miles bude při vyšetřování zločinů a hledání nesrovnalostí spolupracovat s další známou postavičkou, kterou není nikdo jiný než šupácký detektiv Dick Gumshoe.

Herně se liší Perfect Prosecutor od Ace Attoreny titulů third-person pohledem použitým ve fázi sbírání důkazů, jak se můžete přesvědčit na obrázcích a údajně můžeme dle informací z Famitsu čekat také nové způsoby práce s důkazy. Zatím nás ještě žádná Ace Attoreny hra nezklamala a tento spin-off snad nebude výjimkou, jen kdybychom se dočkali ještě několika známých postav. Ale nic není vyloučeno, protože doma v Japonsku vyjde Perfect Prosecutor až v únoru příštího roku, tudíž do Evropy se určitě nedostane dříve než někdy v létě nebo snad až na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama