jak-by-mohlo-vypadat-nintendo-3ds
Novinka Jak by mohlo vypadat Nintendo 3DS?

Jak by mohlo vypadat Nintendo 3DS?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 4. 2010 17:38 2
Reklama

Když se člověk hodně nudí, dokáže investovat hodiny času do věci, která se stane jen osobním potěšením. Někomu to ale bohatě stačí a rád se baví tím, jak budou lidé kolem na dílo reagovat. Přesně jako člověk, který spravuje japonský Munch Blog. Na jeho stránkách se totiž objevil sáhodlouhý článek a kupa obrázků, které mají dohromady vyzrazovat všechny detaily o chystaném Nintendu 3DS.

Základním rysem handheldu je jeden velký displej, který na první pohled bourá myšlenku DS - tedy Dual Screen. Na dalších obrázcích už je ale jasně ukázáno, že se displej umí softwarově rozdělit a umožňuje tak zpětnou kompatibilitu starších titulů. Velmi zajímavě se rovněž tváří hardwarové zpracování zbytku konzole, především ovládací části. Jak můžete vidět na dalších obrázcích, část s displejem je možné natočit do dvou poloh, čili se dá hrát jak na šířku, tak na výšku.

Ptáte-li se na ony 3D možnosti, konzolka je schopná pomocí kamery naskenovat okolní prostředí a dosadit do něj objekty. Využít by se to dalo milionem různých způsobů, vývojáři se však budou muset naučit využívat trochu jiné postupy, než doposud. Pochopitelně se pak počítá i s přenosem pohybu prstu/stylusu po displeji a manipulace s 3D objekty.

Zajímají-li vás další detaily, můžete se pustit do čtení překladu původního článku. Musíme vás ale varovat, že se všechno tváří až moc skvěle na to, aby to byla pravda. A když se pozorně podíváte na obrázky... No, alespoň chvilku můžeme předstírat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama