hry-na-3ds-i-pro-dospele
Novinka Hry na 3DS i pro dospělé

Hry na 3DS i pro dospělé

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 7. 2010 08:51 5
Reklama

Handheld 3DS byl oficiálně představen na letošní E3 a nebudeme daleko od pravdy s tvrzením, že si většina z potenciálních vlastníků nové konzolky představovala zástup roztomilých a samozřejmě komplexních her, které si hlavně díky trojrozměrnému obrazu jistě všichni užijeme. Nintendo se ale po první vlně nadšení nechalo slyšet, že se vedle her pro občasné, chcete-li casual hráče, chystají i hry seriózní, až vážné.

Satoru Iwata uvedl situaci na pravou míru v rozhovoru pro server Nikkei a řekl, že toto rozhodnutí bude mít dobrý dopad jak na samotné Nintendo, tak na 3rd party vývojáře, kteří budou k práci najmutí. Z konkrétnějších titulů, které by se měly na 3DS objevit, však můžeme v tuto chvíli jmenovat „jen“ MGS: Snake Eater 3D – The Naked Sample, Dead or Alive 3D, nebo Resident Evil Revelations. Pevně ale věříme, že se postupem času objeví her podobného ražení více, takže ani hardcore hráči se nemusí obávat.

A na závěr ještě jedna, ovšem už zcela nekonkrétní informace ze zmiňovaného rozhovoru – Iwata nadhodil, že Nintendo plánuje výrobu následovníka Wii, který by se rovněž mel s použitými technologiemi točit kolem trojrozměrného obrazu. Kdy se tak stane, co bude nová konzole umět, jak bude vypadat a spousta dalších otázek ovšem zůstává nezodpovězena. Jasné je tedy v tuto chvíli skutečně jen to, že se určitě dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama