jak-dlouho-si-zahrajeme-s-3ds
Novinka Jak dlouho si zahrajeme s 3DS?

Jak dlouho si zahrajeme s 3DS?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 1. 2011 16:07
Reklama

Kromě velikosti, váhy a dalších specifik je u mobilních zařízení kriticky důležitá doba výdrže. Tedy přesněji kapacita baterie, na což se samozřejmě ptali i novináři na amsterdamské předváděčce nového přírůstku do rodiny handheldů od Nintenda. A odpověď? Na první pohled zrovna radostná není, nenechte se ale ošálit.

Začneme-li postupně, na maximální výkon, tedy se zapnutým 3D režimem, maximálním kontrastem a zapnutou Wi-Fi, vydrží 3DS něco mezi třemi až pěti hodinami. Není to mnoho, ale člověk si musí nejprve uvědomit, co všechno musí baterie napájet při zachování použitelné hmotnosti a rozměrů. Pokud se ale obejdete bez Wi-Fi, případně vypnete u některých her 3D zobrazení, dostanete se podle zástupců Nintenda na hodnotu osmi a více hodin. To zní přivětivěji, i pokud by byly sliby o nějakou tu hodinku, dvě nadsazené.

Další věcí, která se týká baterie a jejího nabíjení, byly prvotní stížnosti na příliš krátký kabílek od nabíjecí kolíbky. V rámci prezentační akce měl necelých 40cm a to se přítomným novinářům zdálo příliš málo. V zápětí ale byli všichni uklidněni tvrzením, že jde jen o prezentační kousky, a že ty prodejní už budou mít délku kabelu standardní. A pokud z jakéhokoliv důvodu ne, můžete vy, kdo vlastníte DSi, být zcela klidní. Nabíječka staršího modelu konzolky totiž bude s 3DS kompatibilní, proto ji nevyhazujte, neprodávejte a vytáhněte na světlo boží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama