hraci-migruji-na-mobily-tvrdi-capcom
Novinka Hráči migrují na mobily, tvrdí Capcom

Hráči migrují na mobily, tvrdí Capcom

Erik Omar

Erik Omar

21. 1. 2011 14:55 3
Reklama

Jak jste mohli vidět v naší včerejší novince, audiovizuální kvality her na mobily stále stoupají. Pryč jsou časy, kdy jste si do svého smartphonu stahovali minihry na zabavení během jízdy metrem. Nyní můžete hrát opravdu plnohodnotné tituly, které nejenže dobře vypadají, ale dobře se i hrají.

O velkém potenciálu smartphonů ví i prezidentka Capcom Interactive Midori Yuasaová, která věří, že hráči postupně opouštějí konvenční herní platformy a orientují se spíše na mobilní hraní.

„Causal hráči, jež dříve hráli na PC a hardcore hráči, kteří hráli na přenosných konzolích, nyní hrají na svých smartphonech,“ prozradila Yuasaová.

I to je jeden z důvodů, proč v současné době Capcom ve velkém investuje do vývoje iPhone her. Ostatně jak dál vysvětluje sama Yuasová: „iPhone a další podobné přístroje jsou pro nás důležitější než cokoliv jiného, jelikož právě chytré telefony mají potenciál stát se univerzální herní platformou.“

Jak to vidíte vy? Myslíte si, že přenosné zábavní systémy bez funkce telefonování postrádají smysl a měly by být kompletně nahrazeny přístroji typu iPhone, nebo je tu pro další PSP a DS stále místo?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama