miyamoto-hovoril-o-propojeni-wii-u-a-3ds
Novinka Miyamoto hovořil o propojení Wii U a 3DS

Miyamoto hovořil o propojení Wii U a 3DS

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2012 15:05
Reklama

Výčet ovladačů Nintenda Wii U je celkem obsáhlý, zatím se ale nikdo podrobněji nezmiňoval o tom, zda chystaná konzole bude moci spolupracovat také s handheldem 3DS. Až dnes na E3 hlavní kreativec japonské společnosti, Shigeru Miyamoto, potvrdil, že i toto propojení je technicky možné.

Nintendo má mnoho nápadů, jak lze možnosti obou zařízení využít. „Máme pár příkladů, nad nimiž se můžeme zamyslet. Třeba Nintendogs využívá dva displeje, a tak by nebyl problém převést obraz pejska z handheldu na televizi, kde by tak vaše hrátky mohla sledovat celá rodina,“ naznačil jednu z cest propojení obou zařízení pro americký server 1UP Miyamoto.

S méně pozitivní informací pak přišel Satoru Iwata. Šéf celého Nintenda totiž přiznal, že propojení Wii U a 3DS má své limity. „Pokud Nintendo 3DS komunikuje s Wii U, pak se tato konzole nemůže připojit k internetu. Je to technické omezení, které bude trvat, dokud jej nevyřešíme nějakým speciálním hardware,“ uvedl nepříjemnost Iwata a pak doplnil: „S propojením Wii U a 3DS budeme opatrní. Nechceme, aby lidé říkali, že je nutíme kupovat si obě zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama