lego-batman-2-vychazi-uz-v-patek
Novinka LEGO Batman 2 vychází už v pátek

LEGO Batman 2 vychází už v pátek

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 6. 2012 11:18
Reklama

Popularita LEGO her je obrovská. Jednou z těch nejlepších kostičkovaných akcí je LEGO Batman: The Videogame, která vyšla v roce 2008 a dosud se jí celosvětově a napříč všemi platformami prodalo 11 milionů kopií. Vydavatelství Warner Bros a studio Traveller's Tales budou nyní chtít na toto ohromné číslo navázat i s pokračováním. Druhý díl Batmana je totiž už hotový a míří do evropských obchodů. Na starém kontinentu se začne prodávat v pátek, a to opět na všech myslitelných platformách (PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, 3DS, DS a Vita)

Fanoušci superhrdinů z DC univerza mohou očekávat zapeklitý příběh, v němž se objeví mnoho oblíbených postav. Batman a Robin se totiž musí spojit s dalšími hrdiny, jako je Superman, Wonder Woman, Green Lantern nebo Flash, aby společně zastavili nechvalně známé padouchy Lex Luthora a Jokera. Ti chtějí zničit město Gotham, což nesmíte dopustit.

LEGO Batman 2 přinese klasickou hratelnost kostičkovaných titulů, kterou obohatí nové prvky. „Můžete se těšit na mluvící LEGO postavičky a speciální momenty – třeba na let napříč Gothamem se Supermanem,“ potvrdil Tom Stone ze studia Traveller's Tales a upozornil i na další specifické schopnosti – ledový dech a termovizi.

Konzolové verze obsahují i kooperativní multiplayer, takže se u LEGO Batman 2: DC Super Heroes opět vyřádí celá rodina, jak je dobrým zvykem LEGO her. Přikládáme trailer, který tvůrci připravili speciálně k vydání:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama