obrazky-z-intel-lancraft-summer-2012
Novinka Obrázky z Intel LanCraft Summer 2012

Obrázky z Intel LanCraft Summer 2012

Maggot

Maggot

26. 7. 2012 11:36
Reklama

I v naší malé zemičce se můžete zúčastnist opravdu enormních herních akcí. Důkazem je největší tuzemská LAN párty s názvem Intel LanCraft Summer 2012, která konala ve dnech 19.-22.7. ve Starém Městě, ležícím poblíž Uherského Hradiště.

Ačkoliv se největším tahákem čtyř nabušených dní staly virtuální turnaje ve StarCraft 2 a Defense of the Ancients 2, za množství a rozmanitost doprovodných aktivit by se nemusel stydět jakýkoliv virtuální tábor. Stolní fotbálek, laser akce, herní konzole, kvanta jídla a pití, toto a mnoho dalších reprezentovalo letošní ročník Intel LanCraft Summer.

Návštěvníci si mezi turnaji mohli vyslechnout také několik přednášek od společnosti Intel, která se stala hlavním sponzorem tohoto klání. Hráč s přezdívkou Ladabaz, poté co rozdrtil konkurenci ve strategii StarCraft 2, tak vyhrál procesor Interl Core i5 poslední generace. Pokud se chcete podívat na dění hezky graficky, navštivte facebook stránku akce.

Jeden turnaj skončil, druhý se ovšem rýsuje v dáli! Pořadatelé vás chtějí tímto článek oficiálně pozvat HAL3000 LanCraft Summer 2012, která proběhne na konci prázdnin, konkrétně ve dnech 30.8. - 2.9. 2012. Uvidíme se na místě!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama