ubisoft-odhaluje-sve-hry-pro-gamescom
Novinka Ubisoft odhaluje své hry pro GamesCom

Ubisoft odhaluje své hry pro GamesCom

Maggot

Maggot

26. 7. 2012 09:53
Reklama

Výstava GamesCom, konající se v Kolíně nad Rýnem od 15.8., má hned dvě pro nás podstatné výhody. Navštívit ji můžeme osobně prakticky všichni, narozdíl od americké E3, dále je to podpora vydavatelů a vývojářů. V posledních letech se z GC stal více než silný konkurent E3, který ji v mnoha ohledech překonává. Pokud se rozhodnete výstaviště navštívit osobně, Ubisoft pro vás má hned několik dobrých zpráv.

Francouzský gigant bude mít na place hned několik hratelných ukázek, které by neměly ujít vašim nenechavým a mastným prstíkům. Osahat si budete moci Assassin's Creed 3, PlayStation Vita exkluzivní Assassin's Creed: Liberation, Far Cry 3, Tom Clancy's Ghost Recon Online a zběsilou Shootmanii.

Nintendo fanatici posléze ocení přítomnost Wii U titulů v podobě Rabbids Land, Rayman Legends, SportsConnection, Your Shape Fitness Evolved 2013 a ZombiU. Podívat se ale budete moci (bohužel opravdu jen dívat) i na živé ukázky Splinter Cell: Blacklist, Just Dance 4 a The Settlers Online. Nevíme jak vy, ale nám se to zdá jako férová nabídka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama