lego-pan-prstenu-prinasi-informace
Novinka LEGO Pán prstenů přináší informace

LEGO Pán prstenů přináší informace

Maggot

Maggot

13. 9. 2012 06:27
Reklama

Popravdě, neexistuje herní značka, kterou bychom si nedokázali představit v Lego podobě. Když Warner Bros. oznámil LEGO Lord of the Rings, chtěli jsme si samou radostí ustřihnout naše gandalfovské vousy. Vývojáři nyní vypustili do světa další detaily týkající se nové hry... jdeme stříhat!

Jak se očekávalo LEGO Lord of the Rings se bude odehrávat v otevřeném světě, kde se střetnete s prakticky všemi ikonickými antagonisty. Balrog, orkové, Uruk-Hai... zkrátka všichni odejdou do kostičkového nebe. Jakmile si nasadíte PRSTEN, přepnete se do alternativního světa přízraků.

Podstatnou část hry bude tvořit sbírání surovin a kování nových zbraní či brnění prostřednictvím kováře. V průběhu hraní si odemknete více jak 80 ikonických postav, s nimi pak otevřete i další známé předměty a zbraně. Ačkoliv ne všechny, některé postavy jsou dokonce namluveny původními herci z filmu. Těšit se tak můžete na parafráze téměř legendárních scén.

Kooperační režim je taktéž řešen instantním připojováním, nečeká vás tedy žádné čekání v místnostech. Hra vyjde v říjnu pro PC, PS3, X360, Wii, Vitu, DS a 3DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama