gambitious-konkurent-kickstarteru-bezi
Novinka Gambitious - konkurent Kickstarteru běží

Gambitious - konkurent Kickstarteru běží

Maggot

Maggot

25. 9. 2012 11:09 1
Reklama

Není den, kdy bychom neslyšeli o Kickstarteru v souvislosti s hrami. Tato platforma umožňuje běžným lidem finančně podporovat projekty všeho druhu, od zahradničení, technologie, hudbu a třeba až po hry. Úderem dneška byla ovšem sputěna konkurenční služba zvaná Gambitious, která taktéž funguje na základech crowdfundingu, pro hráče má ovšem jednu zásadní výhodu - zaměřuje se totiž výhradně na herní projekty.

O tom, že se hry prostřednictvím Kickstarteru uživí již není pochyb. Jak ale dopadnou právě na mladičké Gambitious? To ukáže až čas. "Narozdíl od jiných crowdfundingových platforem byl Gambitious navržen specificky pro herní průmysl, jelikož vyzdvihuje činnost vývojářů, zapojení investorů a porozumění vývojovému cyklu," říká na adresu služby ředitel Paul Hanraets.

Jedním z prvních projektů se stala Mushroom Men: Pux's Truffle Trouble, která má za cíl vybrat 50 000 euro. Jak si můžete všimnout, mnohé prvky serveru se přímo inspirují Kickstarterem. Co si o Gambitious myslíte vy? Má služba šanci uspět zrovna teď, když se kolečka Kickstarteru točí na plné obrátky?

Gambitious - konkurent Kickstarteru běží
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama