mcr-2012-zacina-v-patek-vecer
Novinka MČR 2012 začíná v pátek večer!

MČR 2012 začíná v pátek večer!

Maggot

Maggot

17. 10. 2012 15:37
Reklama

Hry nejsou jen zábava, hry jsou i sport! Potvrdil by vám to i portál PLAYzone, který minulý rok po třech letech oživil Mistrovství České republiky v počítačových her. Přesně ten portál, pod jehož záštitou v pátek 19.října vypukne virtuální zápolení ve hrách jako je DotA 2, League of Legends či StarCraft II.

Akce se bude letos odehrávat v hotelu Jezerka u pardubické Seče, ti nejlepší hráči si v něm posléze budou moci sáhnout na ceny v hodnotě bezmála půl milionu korun. Pakliže se nepodíváte přímo na místo činu, máme pro vás dobrou zprávu. Pořadatelé si pro všechny náruživé bojovníky připravili přímý přenos a to rovnou na čtyřech kanálech.

V pátek večer tedy začíná zahajovací ceremoniál, které uvede pořad Re-PLAY, ostrý přenos konkrétních zápasů i komentovaných her započne v sobotu ráno od 8:30 a pojede až do 22:00. I z tepla domova se můžete těšit na ty nejlepší duely a bitvy o post nejschopnější kyberatleta naší země. Součástí doprovodného programu budou i komentované vstupy a pohled přímo na dějiště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama