ivan-a-martin-vam-dekuji-za-podporu
Novinka Ivan a Martin vám děkují za podporu

Ivan a Martin vám děkují za podporu

Maggot

Maggot

29. 11. 2012 09:41
Reklama

Na pondělní demonstraci na podporu v Řecku zadržených vývojářů v Bohemia Interactive přišlo větší množství lidí, než se původně čekalo. Pochod mezi řeckou a českou ambasádou zaznamenal několik stovek lidí, v jejichž řadách byla i část naší redakce. Ivan Buchta a Martin Pezlar po téměř třech měsících poslali do světa dopis, v němž děkují za podporu. Nebudeme zdržovat, co nám kluci napsali?

"Drazí přátelé,

Moc rádi bychom vám poděkovali za neutuchající podporu. Po dvou únavných měsících strávených ve vězení pro nás mnoho znamená, když slyšíme (tedy čteme) slova podpory, dokazující nám, že na nás nikdo nezapomněl."

Ačkoliv jsou kluci nesmírně vděční za podporu, přiznávají, že to nejtěžší teprve ještě přijde a rozhodně to bude chvíli trvat. Martin s Ivanem se snaží být optimističtí, převážnou část ve vazbě tráví čtením nebo procházkami.

"Také bychom rádi poděkovali všem, kteří se zapojili do petice. 14 000 podpisů je úžasné číslo, díky němuž doufáme v to nejlepší, navzdory všem komplikacím," stojí v závěru psaní, které si můžete v plném znění přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama