v-pakistanu-si-cod-ani-moh-nekoupite
Novinka V Pákistánu si CoD ani MoH nekoupíte

V Pákistánu si CoD ani MoH nekoupíte

Erik Omar

Erik Omar

24. 1. 2013 14:04 5
Reklama

Pákistán zakázal prodej videoher ze série Call Of Duty stejně tak jako nejnovější díl série Medal Of Honor. Důvodem je dle pakistánského úřadu pro kontrolu digitálních médií nelichotivé zobrazování Pákistánu jako ráje pro teroristy. Se zprávou přišel server Fox News.

Zajímavé je, že na údajné špatné zobrazování Pákistánu upozornili sami prodejci her. Reakce organizace pro kontrolu digitálních médií na sebe pak nenechala dlouho čekat. Zákaz prodeje Call of Duty a Medal of Honor okomentovala organizace následovně: "Tyto hry byly vytvořeny, aby podkopávaly naší národní jednotu. Jsou protipákistánské a organizace zakazuje jejich další prodej. Prodejci byli varování a přijali tak plnou zodpovědnost za případný prodej těchto her."

Některé mise z obou dvou sérií se v Pákistánu opravdu odehrávají. Samozřejmě pak v těchto misích střílíte teroristy. Je však radno dodat, že teroristi se v obou dvou sériích střílí i v jiných zemích a nelze tvrdit, že by Pákistán nějak vyčníval.

Nakonec je nutné podotknout, že ze zprávy, která může být špatně přeložena z urdštiny, není ani velkým zahraničním webům úplně jasné, které konkrétní tituly byly zakázány (myšleno jestli celé série, nebo jen určité díly).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama