pozvanka-na-pragoffest-2013
Novinka Pozvánka na PragoFFest 2013

Pozvánka na PragoFFest 2013

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 1. 2013 15:36
Reklama

Od 31. ledna, tedy již zítra, se v Modré škole v Praze Hájích bude až do 3. února konat 3. největší festival fantastiky a her u nás - PragoFFest.

Program bude složen z přednášek o fantastice a kultuře s ní spojené. Velká část programu bude věnovaná hrám, například League of Legends (i s turnajem) a Minecraft. Dále můžeme vypíchnout například videokonferenční besedu s americkým spisovatelem sci-fi, Davidem Weberem, u nás známého jako dopisovatele časopisu XB-1. A pochopitelně, v Modré škole naleznete i koutek vysloveně hráčský.

Ten se bude těch našich počítačových her skládat i z těch offline - deskových, karetních, her s figurkama a tak dále. Není tedy lepší příležitosti rozšířit si obzory! A navíc, příchozí budou mít možnost poprvé spatřit na Androidu běžící konzoli OUYA. Dále je oproti ročníkům minulým je slíbeno více všeho - her, herního hardwaru i konzolí k vyzkoušení zatím nevydaných her - podívat se například můžete, jak je na tom s atmosférou ten třetí Dead Space.

Z tiskové zprávy dále citujeme "Letošní ročník přináší přes 50 konzolí, 50 počítačů, 50 stolů deskových, karetních a RPG her a přes 100 pořadů o hrách. Kromě toho program v dalších místnostech – projekce, přednášky, besedy, soutěže na témata sci-fi, fantasy a horor."

A co by to bylo za festival takovéhoto ražení bez cosplay a soutěžemi s ním spojenými? Příchod v kůži Stormtroopera se cení. Očekávaná účast je zhruba 2500 lidí. Tak neváhejte, a buďte jedním z nich!

Podrobný program a více informací můžete nalézt například zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama