tricetileta-sbirka-videoher-v-aukci
Novinka Třicetiletá sbírka videoher v aukci

Třicetiletá sbírka videoher v aukci

Erik Omar

Erik Omar

7. 2. 2013 18:02 1
Reklama

Příležitost, která se nebude opakovat - i tak by se dala nazvat aukce na eBay, v níž uživatel s nickem "videogames.museum" nabízí k prodeji v podstatě třicetiletou historii videoherního průmyslu za půl milionu dolarů. Konkrétně je obsahem aukce zhruba 6850 titulů od Pongu po Mafii, 330 konzolí a asi 220 ovladačů. Vedle toho tato megakolekce čítá i stovky příslušenství, merchandisignu a nějaké ty soundtracky. Kompletní výčet najdete zde. Fotky pak zde.

Prodejce, který je podle údajů v aukci z Itálie, v popisu píše: "Po tom, co jsem celý život strávil sbíráním videoher, jsem se rozhodl prodat celou kolekci. Měl jsem už zkrátka moc věcí a místo na ně mi došlo dávno. Taky jsem si uvědomil, že kdybych si chtěl zahrát každou z mých her, musel bych žít dva nebo tři celé lidské životy."

Pokud jste náhodou miliardář a máte chuť utratit nějákých 10 milionů korun, neváhejte a přihazujte zde. Potom však nezapomeňte celou sbírku zpřístupnit veřejnosti. "První české muzeum videoher," no nebyla by to krása?

Třicetiletá sbírka videoher v aukci
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama