serii-scribblenauts-ozivi-superhrdinove
Novinka Sérii Scribblenauts oživí superhrdinové

Sérii Scribblenauts oživí superhrdinové

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 5. 2013 08:23
Reklama

Tvůrci logické série Scribblenauts ze studia 5th Cell v dosavadních titulech popsali téměř vše, co jde v našem vesmíru vytvořit, a tak není divu, že chystají posun trochu mimo realitu běžných dnů. V dalším pokračování série, které bylo nazváno Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure, tak bude možné k řešení různých úkolů využít superhrdiny společnosti DC.

Ve hře se má objevit více než 2 tisíce různých hrdinů a předmětů s nimi spojených. Na své si přijdou nejen fanoušci Batmana (hra přinese 33 různých variací Batmana) a dalších hvězd, ale i obdivovatelé těch nejméně známých postav. „Pokud znáte hrdinu ze světa DC Comics, bude tam. Dokonce i postavy, které se objevily na jedné stránce komiksu v roce 1976,“ přislíbilo vydavatelství Warner Bros a upozornilo, že informace o všech postavách naleznete v Batcomputeru.

Navíc budete moci vytvářet také vlastní hrdiny, a to tak, že zkombinujete vlastnosti různých známých postav a obohatíte je o vybrané předměty. Jak by se vám líbil mix Aquamana a Supermana se slunečními brýlemi?

Hratelnost by se měla podobat předchozím dílům, chystá se ale jeden zásadní rozdíl – automatické generování nových puzzlů pokaždé, když načtete novou mapu. To znamená, že nebudete opakovat stále stejné úkoly jako dříve, ale bude vás čekat vždy něco nového, což by mohlo vydatně prodloužit hratelnost. Závisí to však na tom, jak rychle se začnou úkoly opakovat.

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure vyjde někdy později v tomto roce, a to pro PC, Nintendo Wii U a 3DS. Další informace o hře se dozvíme v červnu na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama