the-sims-4-vsadi-na-emoce
Novinka The Sims 4 vsadí na emoce

The Sims 4 vsadí na emoce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 8. 2013 14:42 1
Reklama

Na úvod své tiskové konference u příležitosti Gamescomu si Electronic Arts přichystali apokalyptické video, v němž různí lidé po celém světě sledovali zelené paprsky na obloze. Ne, nejde o nový post-apokalyptický titul, ale o počátek očekávaného představení The Sims 4. Čtvrtý díl skvěle prodávaných Simíků by se měl zaměřit na emoce a jednoduchost, díky čemuž by měl vnést už tak úspěšné sérii nový dech.

Změny čekají kupříkladu uživatelské rozhraní, které bude využívat méně tlačítek. Díky různým nástrojům bude snadnější budování domova a upravování jednotlivých Simíků, jimž nově můžete určitě třeba i styl chůze. Hratelnost ale zřejmě více ovlivní propracovanější pocity postaviček, které budou díky technologii SmartSim výrazněji a cítit různé emoce, jejichž následky pak vaše hraní výrazněji ovlivní i v budoucnu. Na emoce přitom můžete působit i sami – smutnou postavu tak třeba ještě více rozesmutníte, když zahrajete ponurou písničku.

Podobně může na Simíky zapůsobit i prostředí a různé doplňky, což uvidíte v první gameplay ukázce, kterou stejně jako zmíněný trailer přikládáme. The Sims 4 dorazí někdy v příštím roce pro PC a půjde primárně o single-playerový offline titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama