chysta-se-duchovni-nastupce-mystu
Novinka Chystá se duchovní nástupce Mystu

Chystá se duchovní nástupce Mystu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 10. 2013 16:53
Reklama

Pokud patříte k fanouškům adventur a hráli jste je už v minulém století, asi si vzpomenete na adventury Myst a Riven, které ve své době patřily k tomu nejlepšímu, co žánr nabízel. Americké studio Cyan, které za těmito klasickými kousky stojí, se na ně rozhodlo navázat novým projektem Obduction. K jeho dokončení potřebuje vaše peníze - na Kickstarteru je potřeba vybrat 1 100 000 dolarů.

Co se týče hratelnosti, chtějí tvůrci vyjít ze zmíněných předchůdců. „Očekávejte úžasná prostředí, hluboký příběh, poutavé postavy, dramatické zvuky a vyzývavé, ale intuitivní logické hádanky,“ píše se na stránkách kampaně na Kickstarteru. Ta také potvrzuje, že hra by měla maximálně těžit z enginu Unreal 4. „Studio Cyan vždy přinášelo vizuálně ohromující prostředí, které hráče láká k našim hrám. V této tradici hodláme pokračovat,“ potvrzují tvůrci, kteří chtějí připravit úžasný mimozemský svět a klást důraz na jeho prozkoumávání.

Hráči na první informace a video reagují vesměs pozitivně, což dokládá fakt, že se vybralo už přes 300 tisíc dolarů. Zdá se tedy, že je reálné i kompletní zafinancování projektu, na nějž je třeba ještě milion dolarů. Pakliže by tvůrci požadovanou částku skutečně sehnali, Obduction vyjde někdy v druhé polovině roku 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama