pratchettova-dcera-hovori-o-hrach
Novinka Pratchettova dcera hovoří o hrách

Pratchettova dcera hovoří o hrách

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2013 19:45 3
Reklama

Jméno Rhianna Pratchett je možná známé nejednomu z vás – mezi hráči je známá svou prací na scénářích pro Mirror’s Edge a Tomb Raidera. Ti pozornější z vás ale jistě už nastražili smysly především dík jejímu příjmení. A není divu.

Dcera Terryho Pratchetta o sobě v souvislosti se světem videoher dala vědět v rozhovoru pro Digital Spy. A rozpovídala se pochopitelně o tom, co zajímá nás všechny – další hra z humorem nabité Zeměplochy. Jejímu otci se prý opakovaně dostává nabídek od různých studií i vydavatelů, spolu je však zatím bez milosti posílají k šípku.

Pratchettova dcera hovoří o hrách
i Zdroj: Hrej.cz

Terry Pratchett je totiž hráčem sám, má dokonce i jakousi představu o tom, jak by mohla další hra využívající jeho svět vypadat, ten správný a především kvalitní a důstojné zpracování slibující impuls zvenčí se však zatím nedostavuje. Rhianna však podotýká, že jejich odmítavý postoj se může kdykoli změnit. A dnes je taková pravděpodobnost dokonce větší než kdy dříve, například díky crowdfundingovým službám. A my bychom určitě Zěměplochu navštívili rádi, mít tak tu příležitost!

Co vy, sdílíte s námi tento názor, nebo vás snad Úžasná Zeměplocha míjí?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama