Hry od Marvelu mizí z online obchodů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hry od Marvelu mizí z online obchodů

Hry od Marvelu mizí z online obchodů

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 1. 2014 10:08 7
Reklama

Bez předchozího upozornění začaly z digitálních obchodů mizet hry, které distribuoval Activision v souladu s licencí od Marvel Comics. Jedná se o tituy jako X-Men: Origins, X-Men: Destiny, Spider-Man: Friend or Foe a především Deadpool, který je na trhu necelý půlrok a díky humoru i pohodové hratelnosti zůstává u hráčů velmi oblíben.

Důvodem k tomuto náhlému kroku není nic jiného, než vypršení licenčních smluv, což ostatně potvrdil i Dan Amrich, novinář a komunitní manažer Activisionu. Promptní odstraňování výše vypsaných her ze Steamu a XBLM/PSN si jako jeden z prvních všimnul Delusibeta, uživatel diskuzního fóra NeoGAF, který pro danou kauzu založil i patřičné vlákno v diskuzi.

Řeší se v něm, jaké další hry se vypršení licence dotkne, a jak se pojistit v případě, děláte-li si na některou z her zálusk. Samozřejmě je nejjednodušší sehnat si fyzickou kopii, nenechávejte to ale na poslední chvíli, protože je téměř jisté, že žádné další nové kusy nebudou do kamenných prodejen distribuovány.

Situaci budeme i nadále sledovat a o dalším vývoji informovat v této novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama