Ignorace bugů v Arkham Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ignorace bugů v Arkham Origins

Ignorace bugů v Arkham Origins

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 2. 2014 10:53 4
Reklama

Velice bouřlivou reakci vyvolalo prohlášení jednoho z komunitních manažerů hry Batman: Arkham Origins, který komentoval příspěvky v diskuzi o budoucím patchi. Hráči se domáhají dalšího patche, který by opravil celou sadu bugů, vývojáři ale vydání v dohledné době neplánují.

"Tým v těchto chvílich usilovně pracuje na příběhovém DLC, takže nemáme žádný plán pro vydání dalšího patche, týkajícího se adresovaných problémů zde na fóru," píše komunitní manažer s přezdívkou Mercury doslova. Bohužel, celá situace je o to horší s dovětkem, ve kterém vývojáři otevřeně přiznávají budoucí ignoraci chyb, které přimo nezamezují ve hraní či dohrání hry.

Odpovědi na toto prohlášení jsou hodně nevybíravé a někteří hráči dokonce volají po bojkotu v nákupu zmiňovaného DLC rozšíření. Faktem totiž je, že se stále najdou tací, kteří kvůli bugům opravdu nemohou Arkham Origins dohrát a nejsme asi jediní, komu postoj lidí z Warner Bros. přijde jako snaha dělat ze zákazníků opravdové tupce. Věříme proto, že bude výrok komunitního manažera dementován jako nedorozumění a vývojáři pochopí, že tudy cesta ke vzájemné spokojenosti zřejmě nepovede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama